LOFOTEN TURISTSENTER
Alstad, N-8370
Leknes. Tel./Fax: (+47) 76 08 64 44
Email: post@lofotturist.no


Klikk her for vårt bildegalleri

Klikk her for info vedr. turoperatører, grupper, busselskaper, o.l

 

Velkommen til Lofoten Turistsenter!

Lofoten Turistsenter er en kombinert campingplass og spisested. Stedet ligger på Alstad – midt i Lofoten og midt imellom de to byene Leknes (3 mil) og Svolvær (4 mil). Det er kun 3 mil til Leknes Lufthavn, og kort veil til golfbanen, vikingmuseet og mange av Lofotens kystperler. Alle Lofotens ytterpunkter kan nås med bil på 90 minutter.

Lofoten Turistsenter ligger i naturskjønne omgivelser. Her kan man hale inn storfangsten på rolige fiskevann, eller spenne på seg skiene vinterstid og ta turen opp på de majestetiske fjelltoppene som Lofoten er så kjent for. For øvrig egner fjellene rundt Lofoten Turistsenter seg svært godt for dem som liker å bevege seg i høyden, og kanskje til og med overnatte på toppen. Når natten nærmer seg om sommeren, kan man se rett ut i storhavet der midnattsola ligger og maler himmelen og omgivelsene i spektakulære farger.

Helt siden Lofoten Turistsenter ble startet opp på begynnelsen av 90-tallet, har det fungert som en stasjon der turister får alt de trenger for at opplevelsen av Lofoten blir akkurat slik den burde bli.

Campingplassen kan tilby seks hytter i ulike størrelser, alt etter ditt behov. Hvis man kommer med bobil eller campingvogn, får man alt man trenger her. Det er også tilrettelagt for den som foretrekker å overnatte i telt. Turistsenteret ligger landlig til, og barn og unge kan derfor utfolde seg i rolige, trygge og spennende omgivelser.

I restauranten er våre kokker klare til å gi deg en smak av Lofoten. Vi serverer mat som er 100% hjemmelaget etter gode, gamle tradisjoner. All mat er basert på lokale, tradisjonelle råvarer. Her er service og gjestfrihet høyt prioritert, og vi vil gjøre vårt beste for at du går ut døra god og mett, og med en god ettersmak av Lofotens matkultur.

In 2008 ble Lofoten Turistsenter kåret til Nordlands beste spisested langs veien.
 

Hytter
Kafe

Tilbake til startsiden