Server-kræsj raserer sørvågen.no

Etter at LofotNett fikk en katastrofal server-kræsj som også klarte å "svi av" backup- båndene, har jeg måttet bygge opp flere nettsider fra bunnen av. Dette gjelder både sørvågen.no, lofoten-info.no og datadesign.ws.

Som en midlertidig løsning får brukere tilgang til disse sidene via lofoten-info.no. Det jobbes for å få sidene tilbake på de rette adressene igjen.

Foreløpig er alt av interaktivitet gått tapt. Det betyr at alt innhold i gjestebøkene og diskusjonsforumet er gått heden hen. Dette er fryktelig trist, men det er ingenting å gjøre med det. Hvis det lar seg gjøre, så skal jeg lage en ny diskusjonsforum når jeg får tid. Imidlertid er gjesteboka oppe og går igjen og dere oppfordres til å skrive dere inn på nytt igjen, slik at Sørvågens egen nettside ikke dør hen.

Takk, takk!

Med vennlig hilsen

Robert Walker
Webmaster

SISTE NYTT

(30. november 2007): Nå er sørvågen.no og sorvagen.no oppe og går igjen. Dessverre så er det fortsatt problemer med de interaktive delene. Gjesteboka er på plass - men alle innleggene er dessverre tapt. Diskusjonsforumet "Noe på hjertet" er borte for alltid. De øvrige tilbakemeldingsskjemaene er fortsatt i ustand, men vi jobber med saken.

(1.desember 2007): Tja, kor lenge va Adam i paradiset ... Nok en gang er det rot med omdirigering av sørvågen.no - og nå ser det ut til å ta sin tid. LofotNett svarer ikke lenge på henvendelsene mine. Vi får håpe at de får skikk på dette snarest. Beklager nok en gang.