ROSTADS RORBUER
Olenilsøy, Reine i Lofoten

8390 Reine, Lofoten Islands
Tel. (+47) 76 09 23 67 Fax 76 09 21 84


Rostads Rorbuer ligger i vakre omgivelser ca 3-4 km øst for Reine. Rorbuene er pent møblert og har TV-stue, praktisk kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, og fra 1-3 soverom. Dusj og WC. Stor parkeringsplass. Rorbuene er nylig restaurert og ligger i vakre omgivelser langs fjæra. Flytebrygge og robåter er tilgjengelige for våre gjester. Det er også mulig å leie påhengsmotorer og sykler. 2-3 km til butikk og postkontor, 1 km til Hamnøy og trivelige Hamnøy Mat og Vinbu.

Mulighet for organiserte dagsturer med fiskebåter.

Vennligst ta kontakt for nærmere informasjon og bestillinger.
 

Lofoten er kjent for stupbratte, men dog tilgjengelige fjelltinder, for Lofotfisket – en av verdens største torskefiskerier – og for de små fiskeværene med sin særpreget arkitektur. Lofoten er fremdeles en eventyrverden for de som vil oppleve særegen natur og kultur og menneskelig virksomhet som er perfekt tilpasset naturomgivelsene.

Området tilbyr en rekke tjenester og organiserte aktiviteter for de som ønsker en aktiv ferie, men også muligheter for å finne fred og ro for de som bare ønsker å komme seg vekk fra hverdagens kav og mas.

Rostads Rorbuer tilbyr alt dette og mere til ...
Lofoten – en unik feriemulighet.
 

Rostads Rorbuer,
8390 Reine i Lofoten
Tlf. (+47) 76 09 23 67 Fax 76 09 21 84

Se også Hamnøy Mat- og Vinbu


Tilbake til Flakstad & Moskenes.