Tilberedning av fisk og lever på Lofotvis

Nytrukket fisk (torsk, sei o.a). Fisken sløyes, buken renses. Tilsett 2-3 ss. Salt og 1 ss. Eddik pr. liter vann. Skjær fisken opp i 2-3 cm tykke skiver, legg dem i kokende vann og gi et oppkok. Stopp kokingen og la den trekke i 10 min.

Rens levra. Trekk av skinnet og knip den opp i små biter mens du drar den av de innvendige tegene (trådene).

Tilsett pepper og oppskåret løk. Kok opp levra i fiskekraft, stopp kokingen med kaldt vann. Gjenta dette tre ganger. La den trekke i 10 min. Sett til rå løk ved servering.

Vel bekomme!


Klikk her for spennende attraksjonerog opplevelser
Klikk her for mer informasjon om Flakstad og Moskenes.
Klikk her for Home

Copyright: Lofoten Tourist Enterprises AS,(LTE) 1997

-->