Sommernatt - Reine i Lofoten
- Idé, tekst, design og reklame - alt på en plass!

Vår erfaring - din kvalitetsgaranti

Digital fotografering

DataDesign bruker flg. digitale kameraer:

Canon EOS 7D
Digitalt speilreflekskamera med 18 megapiksler. Objektiver: Vidvinkel 10-20 mm, 18-55 mm og tele 18-270 mm og 100-400mm, pluss converter for 2x effekt.

Canon EOS 40D
Digitalt speilreflekskamera med 10 megapiksler. Objektiver: Vidvinkel 10-20 mm, 18-55 mm og tele 28-300 mm og 100-400mm, pluss converter for 2x effekt.

Canon MV650i Digital Video Camcorder
Brukes til digitale video-opptak som bl. er brukt i CD-ROM produksjoner og til nyhetsreportasjer i NRK. 22x zoom og nattfunksjoner.

DataDesign har gjennomført en rekke rene foto-oppdrag for bl.a. NRK TV (Dagsrevyen og Nordnytt), Dagbladet, VG, Adresseavisen, Bladet Familien, Shell m.fl. i tillegg til fotografering for trykksaker (hvor våre digitale bilder er offset-trykt helt opp i A3-format) og websider. Har også levert videoinnslag til NRK Dagsrevyen og Nordnytt.

Makrobilde av dugg på et blad. Dette bildet er ikke manipulert.DataDesign utfører også bildemanipulasjon, og har gjort stor suksess med dette bl.a. i avisen "The International Harpoon" som gis ut på forskjellige plasser rundt omkring i verden i forbindelse med årsmøtet i den internasjonale kvalfangstkommisjonen, IWC.

Et utvalg av våre fotografier kan ses på www.stockshots.no Gå til websiden og skriv Walker i søkefeltet.

Klikk her for en 360 graders Lofot-panorama!

Trykksakproduksjon - Annonser - Web design - Multimedia
CD-ROM produksjoner - Oversettelse (N/GB) - Digital fotografering

Webdesign: DataDesign, 8392 Sørvågen