Lofoten Rorbuutleie i Skjelfjord .
 
Skjelfjord, 8380 Ramberg
Mob: 41439766
Email:
ei-j3@online.no

ENGLISH VERSION

 


Lofoten Rorbuutleie i Skjelfjord er ei rorbu fra 1933 som ble kalt ” Statsbu” dette fordi det ble gitt midler til fiskerne for å sette disse opp langs kysten slik at fiskerne som var tilreisende hadde et sted å bo under lofotfisket i de magre 30 årene.
Rorbuen ligger på Vestre side i Skjelfjord like ved havkanten til vestfjorden. Kort vei til gode fiskeplasser med varierte fiskeslag. 5 km. Fra Ramberg som er senter i kommunen. Her er butikk, lege, post, turistinformasjon med internett, gjestegård.Denne rorbuen er totalrenovert i 2010 med innlagt kaldt/varmt vann, elektrisk strøm og toalett.
Den består av: 1 etg. lagerrom for utstyr til fiske, fryseboks på 250 liter, ved til fyrings ovn, to sykler, gassgrill og redningsvester.2. etg. soverom 1. en køy seng med to soveplasser. Soverom 2. og 3. 1 dobbelseng ¬+ en enkelseng, soveplasser til tre. Over leiligheten er det en hems med fire soveplasser. Totalt 12 soveplasser.
Leiligheten er på 25 kvadrat: vedovn, elektrisk ovn, vannkoker, kaffetrakter, micro ovn, komfyr, kjøleskap (stort), tv for Dvd, radio med Cd og mulighet for å leie internett penn til Telenor. Leiligheten er utstyrt for 12 personer.
Bad 1. er med toalett, vaskemaskin, håndvask og klessnor.
Bad 2. er med håndvask, skapplass, dusj og toalett.Utenfor rorbuen er det kai promenade som går rundt buen. Her er det en badestamp som er vedfyrt for 6 personer.
Det er en sløyer benk hvor fisk kan foredles/sløyes og vann til vasking.
17 fots plast båt med 15 hk Suzuki kan leies. Båten ligger 150 meter fra rorbuen, i en flytebrygge.
Ved selges. Sengetøy kan leies.

Utleiepriser fra 250 kr pr person pr døgn..

Ta kontakt med Cecilie Johnsen for spørsmål el leie Mob: 41439766 el ei-j3@online.no

Skjelfjord, 8380 Ramberg
Mob: 41439766
Email:
ei-j3@online.no


Klikk her for informasjon om Flakstad & Moskenes.